Условия за ползване


Във връзка с влизането в сила от 25/05/2018 на европейската директива 2016/679 или GDPR/ОРЗД (General Data Protection Regulation/Общ регламент за защита на личните данни) сме длъжни да ви уведомим, че f1.f-e-n.net не събира и не съхранява лични данни.

Вашето присъствие на сайта може да бъде съпроводено с регистрация (незадължителна), която изисква email адрес, който не е обвързан с вашия IP адрес или друга лична информация. f1.f-e-n.net използва бисквитки, само за сесията, която е нужна при вход, ако имате регистрация. В профила си можете да укажете псевдоним или вашето име, което е изцяло ваше решение. Ако желаете регистрацията ви да бъде заличена, то можете да се свържете с нас - http://f1.f-e-n.net/index.php/url687.

Посещенията ви на сайта не се записват и не се съхваняват.

f1.f-e-n.net използва единствен метод за отчитане на посещаемостта - tyxo.bg.

Ако искате да използвате съдържанието на този сайт (текст, видео, снимки и т.н.) първо трябва да се запознаете с Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5. Това в общи линии означава, че можете да копирате и ползвате съдържанието, но трябва да посочите източника и произведението ви да е лицензирано по същия начин.

Можете да публикувате и цели произведения (като статии, снимки, видео и т.н.), но задължително трябва да поставите линк към оригиналната публикация (снимка, видео и т.н.) в този сайт. Това трябва да бъде посочено на видно място, без значение дали е в началото или в края.

Желателно е също така да ми изпращате линк към вашите произведения.

ВНИМАНИЕ: Снимките и видео файловете публикувани на сайта обикновено са обект на авторски права (посочени под съответните снимки или видео). Това означава, че не можете да ги ползвате ако нямате позволението на съответния носител на авторско право.

За повече информация се свържете с мен


Етичен кодекс на българските медии


След дискусията по повод на статията ми "Ето как не се правят новини от Формула 1", намерих етичния кодекс на българските медии. Можете да се запознаете с него като го прочетете тук. Изводите оставям на вас.