Условия за ползване


Ако искате да използвате съдържанието на този сайт (текст, видео, снимки и т.н.) първо трябва да се запознаете с Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5. Това в общи линии означава, че можете да копирате и ползвате съдържанието, но трябва да посочите източника и произведението ви да е лицензирано по същия начин.

Можете да публикувате и цели произведения (като статии, снимки, видео и т.н.), но задължително трябва да поставите линк към оригиналната публикация (снимка, видео и т.н.) в този сайт. Това трябва да бъде посочено на видно място, без значение дали е в началото или в края.

Желателно е също така да ми изпращате линк към вашите произведения.

ВНИМАНИЕ: Снимките и видео файловете публикувани на сайта обикновено са обект на авторски права (посочени под съответните снимки или видео). Това означава, че не можете да ги ползвате ако нямате позволението на съответния носител на авторско право.

За повече информация се свържете с мен


Етичен кодекс на българските медии


След дискусията по повод на статията ми "Ето как не се правят новини от Формула 1", намерих етичния кодекс на българските медии. Можете да се запознаете с него като го прочетете тук. Изводите оставям на вас.
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice