Сайнц, Ботас, Алонсо, Палмър и Райконен с наказания в Япония

06/10/2017 10:41, Огнян Тенчев (drJeckyll), 1165/2213 прочита, няма коментари

 

Пилотът на Торо Росо Карлос Сайнц ще получи наказание от 20 места назад на старта в Япония.

Наказанието му е заради смяна на елементи от задвижващата система. Сайнц ще разполага с нов MGU-H (първи елемент от шести комплект), нов двигател (оставащ елемент от пети комплект) и нов турбо компресор (оставащ елемент от пети комплект).

Обновено на 07/10/2017, 04:38:

Валтери Ботас и Фернандо Алонсо са другите двама пилоти, които ще получат наказания на старта утре. Ботас ще бъде върнат с пет места назад, заради смяна на скоростна кутия.

Наказанието на Алонсо е заради смяна на елементи от задвижващата система. Теч на масло е причината Хонда да сменят цялата задвижваща система, което означава, че наказанието на Алонсо ще бъде 35 места назад на старта утре. МакЛарън пък са използвали и второто изключение за нарушаване на вечерния час.

Обновено на 07/10/2017, 08:22:

Още двама пилоти се сдобиха с наказания. Джулиън Палмър ще бъде с нов двигател, турбо компресор и MGU-H, което му отрежда наказание от 20 места назад.

Кими Райконен пък ще бъде с нова скоростна кутия, след като катастрофира в последната тренировка.Още от сезон 2017:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice