Наказания за Вандорн, Хартли, Хюлкенберг и Верстапен в САЩ

21/10/2017 08:13, Огнян Тенчев (drJeckyll), 907/1813 прочита, няма коментари

 

И този уикенд няколко пилота ще получат наказания, а стартовата решетка ще бъде разместена след квалификацията.

Щофел Вандорн ще бъде върнат с пет места назад, заради смяна на двигател - оставащ елемент от осми комплект задвижваща система.

Дебюта на Брендън Хартли пък ще бъде ознаменуван с наказание от 25 места назад. То е сумарно от 10 места назад заради смяна на двигател - първи елемент от шести комплект задвижваща система, 5 места назад заради смяна на MGU-H - оставащ елемент от шести комплект, 5 места назад заради смяна на ES - оставащ елемент от пети комплект и 5 места назад заради смяна на CE - оставащ елемент от пети комплект.

Нико Хюлкенберг пък ще получи наказание от 20 места назад. 10 места назад заради смяна на MGU-H - първи елемент от шести комплект задвижваща система, 5 места назад заради смяна на двигател - оставащ елемент от пети комплект и 5 места назад заради смяна на TC - оставащ елемент от пети комплект.

Обновено на 21/10/2017, 20:11: Макс Верстапене поредния пилот, който ще бъде наказах за смяна на елементи от задвижващата система. Преди последната тренировка в болида му беше монтиран нов двигател и MGU-H, което му отрежда наказание от 15 места назад - 10 за първи елемент от шести комплект и още 5 за оставащ елементи от шести комплект.

Обновено на 22/10/2017, 19:34: Щофел Вандорн получава допълнително наказание от 25 места назад, след като Хонда са открили проблем с MGU-H и са решили да сменят двигателя, MGU-H, MGU-K и турбо компресора.Още от сезон 2017:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice