Ръсел, Хюлкенберг и Джовинаци с наказания в Испания

11/05/2019 15:15, Огнян Тенчев (drJeckyll), 522/978 прочита, няма коментари

 

Джордж Ръсел получава наказание от пет места назад, заради смяна на скоростна кутия.

Днес по време на третата тренировка Ръсел катастрофира и завърши тренировката в предпазните заграждения. Въпреки, че ударът не беше силен, той имаше нещастието да удари болида със задната част и вероятно това е причината за наложилата се смяна на скоростна кутия.

Обновено на 12/05/2019, 14:22:
Нико Хюлкенберг ще стартира от бокса, заради използването на предно крило с различна спецификация. По време на квалификацията, той катастрофира, като на болида му имаше предно крило от новата спецификация, която Рено имаше за това състезание. Рено обаче нямаха друго предно крило от тази спецификация и на болида на Хюлкенберг беше сложено крило от старата спецификация. Хюлкенберг дори разказа за това в интервюто след края на квалификацията вчера. Интересно е обаче, че Рено не са споменали за промяната при самата смяна и искането на разрешение.

Антонио Джовинаци ще бъде върнат с пет места назад, заради смяна на скоростната кутия.

Заради старта от бокса, Рено решиха да сменят двигателя, турбо компресора, MGU-H, MGU-K и електрониката в болида на Хюлкенберг.Още от сезон 2019:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice