Наказания за Албон, Сайнц, Хюлкенберг, Магнусен, Хамилтън и Ръсел в Австрия

29/06/2019 11:32, Огнян Тенчев (drJeckyll), 1003/1810 прочита, няма коментари

 

Трима пилоти ще получат наказания в Австрия, заради смяна на елементи от задвижващата система.

В болида на Александър Албон има нов двигател, турбо компресор, MGU-H и MGU-K. Заради използването на четвърти двигател и трети MGU-K той ще трябва да потегли от последната редица в неделя.

До него на последна редица ще се нареди Карлос Сайнц, който получи нов двигатек, турбо компресор, MGU-H, MGU-K, електроника и батерия. Това са четвърти двигател, турбо компресор и MGU-H, както и трети MGU-K, електроника и батерия.

Нико Хюлкенберг също ще получи наказание заради петия двигател, който ще бъде в болида му от събота. Той ще бъде върнат с пет места назад.

Обновено на 29/06/2019, 14:35: Александър Албон ще бъде върнат още един път на последната редица заради смяната с пети двигател, четвърти турбо компресор, четвърти MGU-H и MGU-K.

Обновено на 29/06/2019, 15:22: Кевин Магнусен ще бъде върнат с пет места назад в неделя, заради смяна на скоростна кутия.

Обновено на 30/06/2019, 00:07: Люис Хамилтън получава наказание от три места назад, заради задържането на Кими Райконен по време на първата част от квалификацията. Така той ще потегли четвърти, а не втори. Въпреки, че наказанието е от три места назад, FIA прилага наказанията без да събира решетката след всяко наказание. Едва след прилагането на всички наказания, решетката се събира и така Хамилтън губи само две позиции. Три места назад получава и Джордж Ръсел за задържането на Даниил Квят също по време на първата част от квалификацията. Това праща Ръсел на 18-та позиция на старта, като след него ще потеглят само Албон и Сайнц.

Обновено на 30/06/2019, 13:31: Джордж Ръсел ще потегли от бокса, след като Уилямс са сменили предното крило на болида му с различна спецификация.


Още от сезон 2019:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729