Наказания за Квят, Албон, Строл, Хюлкенберг, Рикардо, Сайнц, Джовинаци и Кубица в Белгия

31/08/2019 12:48, Огнян Тенчев (drJeckyll), 778/1432 прочита, няма коментари

 

Шестима пилоти ще получат наказания на старта утре, заради смяна на елементи от задвижващата система.

Даниил Квят, Алекс Албон и Ланс Строл ще бъдат пратени да стартират от последните позиции, заради смяна на елементи от задвижващата система, които им нося наказания от повече от 15 места назад.

Нико Хюлкенберг, Даниел Рикардо и Карлос Сайнц пък получават наказание от пет места назад заради смяна само на двигателя с вътрешно горене.

Обновено на 31/08/2019, 14:45: Квят получава допълнително наказание от пет места назад, заради смяна на скоростна кутия.

Обновено на 01/09/2019, 14:00: След повредения двигател вчера, днес в болида на Джовинаци ще има нов двигател, турбо компресор, MGU-H и електроника и скоростна кутия което го праща на последна редица. Карлос Сайнц също ще бъде на последна редица заедно с него, защото МакЛарън са сменили MGU-K и батерия. Роберт Кубица пък ще трябва да потегли от бокса, заради различно задно крило и използването на стар двигател, турбо, MGU-H, които са и от различна спецификация. В болида му също му има и нова скоростна кутия.


Още от сезон 2019:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729