Наказания за Верстапен, Албон, Гасли, Квят и Кубица в Русия

28/09/2019 13:07, Огнян Тенчев (drJeckyll), 813/1413 прочита, няма коментари

 

Всички пилоти с двигатели Хонда ще получат наказания заради смяна на двигатели.

За Верстапен, Албон и Гасли, наказанието ще бъде от пет места назад, а Квят ще трябва да потегли последен, заради смяна на всички елементи от задвижващата система без електрониката.

Роберт Кубица също получава наказание за смяна на елементи от задвижващата система. Той ще си дели последната редица с Квят. Нов двигател, турбо компресор и MGU-H ще има в болида на Кубица.

Обновено на 28/09/2019, 16:28: Даниил Квят получава още едно наказание, защото Хонда решиха да сменят двигател, турбо компресор, MGU-H и MGU-K след проблемът в последната тренировка. Квят пропусна и квалификацията, защото болида му не беше готов.

Обновено на 29/09/2019, 11:38: Алекс Албон ще стартира от бокса, след като болида му ще бъде с различен под. Ред Бул са сменили също така турбо компресор, MGU-H, MGU-K и скоростна кутия.


Още от сезон 2019:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729