Нови наказания за пилотите на Ред Бул и Торо Росо

05/09/2015 13:54, Огнян Тенчев (drJeckyll), 736/1657 прочита, няма коментари

 

Пилотите на Ред Бул и Торо Росо ще получат нови наказания заради смяна на компоненти от задвижващата система.

Даниел Рикардо е сменил двигател, който вече се развали и отборът ще се върне към двигателя от вчера. Освен двигател в болида му има нов турбо компресор, MGU-K и MGU-H. Това ще му донесе нови 25 места назад на старта, които ще се добавят към вчерашните 25. Така той ще бъде върнат с 50 места назад.

Даниил Квят също има нов двигател, турбо компресор, MGU-K и MGU-H. За него обаче това са четвърти MGU-K и MGU-H, което означава, че той ще получи наказание от 15 места назад или сумарно 30 места назад с наказанието от вчера. Квят обаче предстои да получи и наказание от пет места назад заради смяна на скоростна кутия, което пък ще го прати на 35 позиции назад.

И Карлос Сайнц е сменил двигател, турбо компресор, MGU-K и MGU-H. Той както и Рикардо ще получи наказание от 25 места назад или сумарно 35 места назад с наказанието му от вчера.

За Макс Верстапен наказанието ще бъде от 20 места назад за смяна на двигател, турбо компресор и MGU-K.


Още от сезон 2015:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice