Наказания за Алонсо и Мери в Русия

09/10/2015 21:03, Огнян Тенчев (drJeckyll), 708/1458 прочита, няма коментари

 

Фернандо Алонсо и Роберто Мери ще получат наказания заради смяна на компоненти от задвижващата система.

Хонда изразходваха останалите си токени за промени по двигателя с вътрешно горени и ауспуха. Те обаче успяха да доставят само един двигател, който беше монтиран в болида на Алонсо и това му носи наказание от 25 места назад.

Освен дигателя е сменен и турбо компресора, MGU-H и CE. За Алонсо това е 10 двигател, 9 турбо компресор, девети MGU-H и седма CE.

След първата тренировка двигателя в болида на Алонсо отново е бил сменен с този от Япония, но е бил сменен отново турбо компресора и MGU-H, което му донася наказание от още 10 места назад. Така Алонсо получава сумарно наказание от 35 места назад в 250-тото си състезание.

Роберто Мери, който се завърна в болида на Маруся за това състезание и ще има само още един старт с Маруся тази година в Абу Даби, също получава наказание за смяна на компоненти от задвижващата система. Наказанието му е от 20 места назад, заради смяна на двигател, турбо компресор и MGU-H.


Още от сезон 2015:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice