Карлос Сайнц ще получи наказание в Азербайджан

12/06/2017 01:59, Огнян Тенчев (drJeckyll), 972/1961 прочита, няма коментари

 

Карлос Сайнц ще получи наказание от три места назад на старта в Баку. Наказанието му е заради инцидентите с Грожан и Маса, които се случиха няколко завоя след старта.

Освен трите места назад, Сайнц получава и две наказателни точки в талона си за 12 месеца или общо седем.

Вандорн заяви, че не е очаквал Маса да бъде там и че му е оставил достатъчно място, но за нещастие се е стигнало до контакт.

По две наказателни точки получиха и Магнусен и Квят. За Магнусен те са допълнение към 5-те секунди добавено време за изпреварването при виртуална кола на сигурността срещу Вандорн. Квят пък си ги заслужи заради неправилната позиция на старта като добавка към двете наложени му наказания по време на състезанието - преминаване през бокса и 10 секунди добавено време, които трябваха да бъдат престой 10 секунди в бокса, но комисарите объркаха наказанието му.


Още от сезон 2017:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice