Наказания за Вандорн, Ериксон и Верлайн в Белгия

26/08/2017 09:59, Огнян Тенчев (drJeckyll), 391/790 прочита, няма коментари

 

Щофел Вандорн, Маркус Ериксон и Паскал Верлайн ще получат наказания на старта в Белгия.

Сумарното наказание на Вандорн ще бъде от 40 места назад. 35 от тях са заради смяна на елементи от задвижващата система. 10 заради смяна на турбо компресор (първи елемент от осми комплект), 5 заради смяна на MGU-H (оставащ елемент от осми комплект), 5 заради смяна на батерия (оставащ елемент от шести комплект), 5 заради смяна на електроника (оставащ елемент от шести комплект), 5 заради смяна на двигател с вътрешно горене (оставащ елемент от пети комплект), 5 заради смяна на MGU-K (оставащ елемент от пети комплект). Вандорн ще получи и пет места назад заради смяна на скоростна кутия, което вероятно е просто стратегическо решение с оглед на останалото наказание.

Макрус Ериксон и Паскал Верлайн също ще бъдат върнати с пет места назад заради смяна на скоростни кутии и отново най-вероятно става дума за стратегия, защото така или иначе Заубер ще са на опашката.

Обновено на 26/08/2017, 17:58: Наказанието на Вандорн достигна 65 места назад, след като вчера вечерта Хонда са открили проблем с двигателя и са решили да го сменят. 10 места назад за смяна на турбо компресор (първи елементи от девети комплект), 5 места назад заради смяна на MGU-H (оставащ елемент от девети комплект), 5 места назад заради смяна на двигател с вътрешно горене (оставащ елемент от шести комплект) и 5 места назад заради смяна на MGU-K (оставащ елемент от шести комплект).


Още от сезон 2017:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice