Наказания за Рикардо, Гасли, Хартли, Строл и Ериксон в Бразилия

11/11/2017 16:13, Огнян Тенчев (drJeckyll), 684/1407 прочита, няма коментари

 

Отново ще има наказани пилоти, заради смяна на елементи от задвижващата система.

Даниел Рикардо ще бъде върнат с 10 места назад заради смяна на MGH-U (първи елемент от осми комплект задвижваща система).

Пиер Гасли също ще получи наказание от 10 места назад заради смяна на MGU-H (първи елемент от осми комплект задвижваща система). Към това му наказание обаче ще бъде добавено още едно от 15 места назад заради смяна на MGU-H (първи елемент от девети комплект) и турбо компресор (оставащ елемент от седми комплект).

Другият пилот на Торо Росо - Брендън Хартли също ще получи наказание - 10 места назад заради смяна на MGU-H (първи елемент от осми комплект).

Обновено на 11/11/2017, 16:57: Ланс Строл ще получи наказание от пет места назад заради смяна на скоростна кутия. Той спря на пистата в началото на последната тренировка и от отбора съобщиха, че ще се нужда от нова скоростна кутия и двигател.

Обновено на 12/11/2017, 15:13: Маркус Ериксон ще получи наказание от пет места назад заради смяна на скоростна кутия.Още от сезон 2017:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice