Наказания за Джовинаци, Гасли, Кубица и Райконен в Баку

26/04/2019 19:43, Огнян Тенчев (drJeckyll), 456/850 прочита, няма коментари

 

Антонио Джовинаци и Пиер Гасли са пилотите, които ще получат наказания за старта в Баку.

Наказанието на Джовинаци е за използването на трета електроника от две позволени за сезона. Това ще го изпрати с 10 места назад на  старта в неделя.

Пиер Гасли ще трябва да стартира от бокса в неделя. Наказанието му е защото не е спрял за претегляне в края на втората тренировка. Той е игнорирал червения светофар с номера му, което е знак да спре за претегляне. Освен това не е направил и опит да спре, а направо е продължил към бокса и след това са били сменени гумите на болида му.

Обновено на 27/04/2019, 14:11: Гасли получава още едно наказание от пет места назад, заради смяна на скоростна кутия

Обновено на 27/04/2019, 23:35: Гасли е изключен от квалификацията заради преразход на гориво

Обновено на 28/04/2019, 13:28: Пиер Гасли получава още едно наказание - стартиране от бокса, заради промяна на параметрите на SECU.

Роберт Кубица ще трябва да потегли от бокса, заради промяна на настройките на болида. Уилямс са сменили част от окачването с различни друга с различни параметри.

Кими Райконен ще трябва да стартира от бокса. Предното крило на болида му се е огъвало повече от позволеното и той е дисквалифициран от квалификацията.


Още от сезон 2019:
Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice