Абу Даби: от светло до тъмно

28/08/2009 22:14, Огнян Тенчев (drJeckyll), 623/1203 прочита, няма коментари

 


Спокойно не става дума за състезание от 24 часа. Просто изненадата която ни обеща Бърни Еклестън за финала на сезона вече е факт. Състезанието в Абу Даби ще започне на светло и ще завърши на тъмно, при изкуствено осветление. И за да няма проблеми осветлението ще бъде запалено още при началото на състезанието.

Ако правилно съм разчел времената, то състезанието ще започне в 15:00 Българско време и ще завърши преди 17:00. В Аду Даби, обаче старта ще бъде даден в 17:00 и състезанието ще завърши малко преди 19:00. Залеза се очаква да бъде в 17:43 и така ще видим първото състезание което ще започне на светло и ще завърши по тъмно, на изкуствено осветление. Е ако не броим издънката тази година в Малайзия :)

До тогава насладете се на пистата какво би трябвало да я видим: ВИДЕО.

Дали обаче на поредното творение на Херман Тилке ще видим интересно състезание? Лично аз съм скептично настроен. След Валенсия това може да се окаже поредната писта с много очаквания и нулево състезание.


Още от сезон 2009:

Коментари

 
Все още няма коментари

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
tune-grudge
interoffice
interoffice
interoffice
interoffice