Жерар Лопес - Има само един производител с име Лотус

10/12/2010 14:03, Огнян Тенчев (drJeckyll), 2276/4637 прочита, 2 коментара

 

Жерар Лопес е на мнение, че през 2011 година на стартовата решетка ще има само един отбор с името Лотус.

Не мисля, че през следващата година ще има четири болида с името Лотус.

Опитвам се да бъда позитивно настроен човек и мисля, че никой не печели от тази ситуация, освен може би Груп Лотус, които ще получат реклама от четири болида, а ще плащат само за два.

Естествено е, на който принадлежи марката Лотус да се състезава с нея, а който не е и всъщност е искал лиценз да се състезава с друга марка.

Определено няма да съм аз човека, който ще вземе решението, защото нямам права да го направя, но не мисля, че ще има два отбора с едно и също име и цветове.

Ние направихме сделка с Груп Лотус и ние сме Лотус във Формула 1. Това е. Не е много сложно.

Има само един производител на коли с марката Лотус и това е Лотус Груп и ние ще промотираме тази марка.

Относно оцветяването на Лотус Рено GP за 2011 година, Лопес казва, че от поне осем седмици в маркетинговия им отдел са имали вече разцветката с черно и златно.

(интервюто е от Ройтерс)


Още от сезон 2010:
Коментари

 
Todorov1983
fresh_todorov_at_abv.bg
Спор | Отговор
Тоя Лопез кух ли е или малоумен,първо на първо продават лиценза на тони Фернандес да използва името Лотус,второ Фернандес си купува и името на отбора от близкото минало Тийм Лотус от Колин Чапман и трето всички уважиха това и стана ясно че това ще да е едноименния отбор,а сега идват некви си Протон (не Лотус),който държат правата за марката Лотус,но не и името Тийм Лотус и искат те да са Лотус във Ф1.Чакайте бе маймуняци,Тони Фернандес е направил всичко както трябва а тия ми изкачат от нищото и искат да оберат лаврите,нагли и мръсни маймуняци.За мен истинския Лотус е този на Тони Фернандес,човека се е постарал всичко да е както трябва и се е разбрал със създателя ан славния тим да носи името му,а тия простаци да се кръщават Протон!!!
Рейтинг: [2|2|0.43] 2 / 2

Публикуван на: 10/12/2010 22:50

 
iliev72
iliyan_iliew_at_mail.bg
Спор | Отговор
Това , че Протоно произвеждат спортни коли Лотус не означава нищо ! Не случайно на времето като Енцо продава Ферари на Фиат в договора е уйазано , че спортният отдел на Ферари трябва да си запази самоуправлнието ! Иначе казано п-во на спортни автомобили минава под шапката на Фиат , но не и спортният отдел (Ферари Ф1).За еазцветка не знам , но би било логично да си има Рено и Лотус Не вярвам Тони да се откаже толкова лесно от борбата ! И поне за мен разумното решние беше Протон да инвестират в Лотус , а не да купуват Рено !
Рейтинг: [2|2|0.43] 2 / 2

Публикуван на: 11/12/2010 10:30

 

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729