Шоуто на Рено в Букурещ 2009 (снимки,видео)

05/09/2010 12:04, Иван Добрев (Ivan), 1828/3589 прочита, 2 коментара

 


Авторски материал на Иван Добрев

Когато разбрах ,че световноизвестното шоу на Рено ще се проведе в Букурещ веднага реших, че ще го посетя разбира се. Тяхното шоу се различава от това на Ред Бул по това, че програмата им включва не само коли от Ф1, но и други шоу коли, както и се използува за реклама на техните последни модели.

Също така има демонстрационни установки за сменяне и поставяне на гуми, както и различни видове симулатори - за по-големи и за по-малки фенове. Пилотите на Рено бяха Ромен Грожан и Лукас Ди Граси. В Румъния те направиха 5 шоута- 4 в Букурещ и 1 в Плоещ ако не се лъжа.

Всяко шоу включва сценична програма - мажоретки, клоуни,оркестър. След това се показват всички актуални модели на фирмата. След това са спортните мегани които правят донъти и други трикове. После излиза кола от Ф1 с единия пилот. Следват захождания от единия до другия край, донъти, обиколки в средната част. После излизат CAR TOON колите. Те си имат тяхна програма. Донъти, каране един около друг, или шофьора остава колата да се движи в кръг, а той излиза да обира овациите.

Също интересно е и с серийните меганите когато шофьорите им излизат на тавана и ги оставят да се движат сами. После излиза другия пилот от Ф1 и т.н.

Като цяло интересна програма. Тя се проведе пред Парламента в Букурещ. Ние русенци сме късметлии ,че имаме такъв голям град до нас,да намажем и ние нещо от света. :)


Renault Road Show Bukuresht 2009

(всички права върху снимките и видеото принадлежат на автора им)

Ако и вие искате да споделите снимки, видео или да напишете публикация за този сайт ето как можете да го направите: http://f1.f-e-n.net/index.php/url688

Още информация: http://f1.f-e-n.net/index.php/url4511#comment4061
Още от сезон 2010:
Коментари

 
jojovi4
| Отговор
Иване,до скоро само се оплаквахте от обгазяване,но сега намазахте,а?Кеф ти Белгия,кеф ти Букурещ-кой кат теб!
Рейтинг: [0|0|0.00] 0 / 0

Публикуван на: 05/09/2010 21:58

 
Има нещо вярно. Букурещ е летището на Русе. То май като всяка индустрия в нашите две страни и обгазяването умря.
Рейтинг: [0|0|0.00] 0 / 0

Публикуван на: 06/09/2010 10:07

 

Нов коментар

 

Само регистрирани потребители могат да коментират. Ако вече имате регистрация можете да влезете в сайта от "Вход". В противен случай можете да се регистирате като натиснете "Вход" и избере "Регистрация". За повече информация: f1.f-e-n.net/index.php/url14729